Loader

Recipes from Ingredient: olaj

Meggymártás pirított darával, sült csirkemellel

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Cordon bleu: (sajttal sonkával töltött rántott szelet)

Recept típusa: Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Fasírt tepsiben (Margit módra)

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Azért írtam Margit módra, mert a fasírt hozzávalóin változtattam. A férjem megkívánta a fasírtot, de se kenyér, se zsemle nem volt itthon. Majd reggel lesz véve. A szomszédhoz meg nem megyek kérni, ha nem muszáj. Mindenki készítse el a megszokott módon, ha akarja. Én először készítettem el a receptem szerint, ...

Bővebben

Medvehagymás-mascarponés kiflik

Recept típusa: Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Gánica, avagy dödölle

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (4.8 / 5)

A csoportunkban megosztott recept, nagyon étvágygerjesztő, ezért itt a helye.

Bővebben

Kinder bueno torta

Recept típusa: Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Finom, könnyen elkészíthető joghurtos süti

Recept típusa: Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Vargányás fasírozott krémsajttal töltve

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Cukkinifasírt

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

A cukkinifasírt sokféleképpen elkészíthető, egészséges és ha jól van elkészítve isteni finom.. Héjastól érdemes elkészíteni, mert nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, C-vitamint, folsavat, káliumot, kalciumot, foszfort, mangánt, cinket, nyákszerű és keserű anyagokat, valamint nyomokban még élettanilag értékes szelént is.

Bővebben

Sonkás-sajtos rántott zöldbab

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Szeretjük a rántott zöldségeket, mert könnyű, ízletes, és nem terheli túl a gyomrot. A zöldbab panírozásához kitűnő burok a gépsonka. Nagyon jól összetartja a babot, és a panír masszívan tartja magát.

Bővebben
Fel!