Recipes from Ingredient: őrölt bors
Agglegény serpenyős krumplija
Ez az étel nem zárja ki azt hogy bárki elkészíttesse magának, nem szükséges és kötelező agglegénynek lennie. Én például nagyon szeretem. Sajnos teljesen kizárt, hogy egymás után többször is elkészítsem, mert nagyon magas a kalóriaértéke. De egyszer-egyszer azért nem hagyom ki.
RészletekHortobágyi húsgombóc
Darált húsból általában a szokásos ételeket szoktuk elkészíteni, de most valami mást szerettem volna, nem olyat amit már sokszor ettem. Így találtam rá erre a nagyon finom húsgombócos ételre.
RészletekFrancia gombaleves
A gombalevesnek nagyon sok fajtáját ismerem, a sima egyszerű rántásostól, a krémlevesig. Amit most megosztok, az egy különleges francia gombaleves. Érdemes kipróbálni, elkészíteni, ízleni fog mindenkinek.
RészletekBácskai rizseshús
Valami nagyon finomra vágytam, amíg kóboroltam a boltban gondolkoztam, hogy mit is főzhetnék. Mostanában sok csirkét ettünk ezért valami más irányba gondolkoztam. A disznóhús nagyon szép volt, ezért erre esett a választásom, már lapozgattam is fejben a szakácskönyvem. A rizseshús lett a befutó.
RészletekKakukkfüves gombával bélelt hagyma
Az interneten találtam ezt az egyszerű ételt, sokáig keresgéltem, de a végeredmény megérte, ajánlom mindenkinek.
RészletekGombával töltött paradicsom
Most még ugyan nagyon drága a paradicsom, de hamarosan jön az igazi magyar, szaftos, igazi finom paradicsom. De gombával töltött paradicsomnak bármelyik megfelel. Nem kell hozzá sok alapanyag, és kb. 30 perc alatt elkészül. Pillanatok alatt összeállítjuk, és 20 perc alatt készre sütjük.
RészletekOmlós libacomb
A libacomb bőre semmihez sem fogható, finom, sós, ropog, gyönyörű piros. Párolt lila káposzta elengedhetetlenül fontos hozzá, annak a készítését majd egy másik alkalommal fogom leírni.
RészletekBacon-ös hagymás gömb
Ezt a receptet egy külföldi oldalon láttam először, nagyon megtetszett, mert nagyon szeretem a bacon-ös ételeket. Olyan finom, hogy mind a tíz ujjunkat meg szoktuk nyalni utána. Sokszor nem tudjuk, hogy mit adjunk a vendégeknek, a szendvics és a apró-süti nagyon jó, de ez sokkal ötletesebb.
RészletekParadicsomos húsgombóc olasz módra
Néha jó egy kicsi a hagyományos magyar konyhától elszakadni. Ha sok volt a rántott húsból, és a húslevesből, akkor jöhet egy jó kis olasz, tésztás étel.
RészletekLyoni hagymaleves
Amikor szinte nincs otthon szinte semmink, de valami finomat ennénk, akkor vegyük elő a fehér hagymát, vagy vöröset és egy kis maradék sajtot. Ezek általában ugyanúgy megtalálhatóak egy konyhában mint a fűszerek. Ebből lesz az isteni hagymaleves.
Részletek
Legutóbbi hozzászólások