Loader

Recipes from Ingredient: paprika

Pásztortarhonya

Recept típusa: Konyha:

Elgondolkoztam, hogy mi az az étel amit már nagyon régen készítettem, és van hozzá minden itthon. Bekukkantottam a hűtőbe és ott nézett szembe velem a finom házi szalonna és kolbász. Nem is töprengtem sokáig, pásztortarhonya lesz. Néha úgy érzem túl sok húst eszünk ezért szeretek beiktatni olyan ételt is amiben ...

Részletek

Tésztás lecsó

Recept típusa:, Konyha:

A lecsó jó. Ennyi. Nincs mit cifrázni, ezer féle verzióban készül, mindenkinek megvan a kedvence.

Részletek

Kolbászos-burgonyás lecsó

Recept típusa:, Konyha:

A lecsót mindenki másképp csinálja! Mi most így. Nekünk bejött.

Részletek

Sütőzacskóban sült zöldséges csirke

Recept típusa: Konyha:

Nincs vele sok macera, egyszerű egészséges és finom. Érdemes kipróbálni. Bármilyen friss zöldség mehet bele. A lenti mennyiség kb. 1 személyes vacsora. Sütőzacskó több méretben kapható, annak megfelelően lehet több személyre is készíteni.

Részletek

Töltött karaj

Recept típusa:, Konyha:

Az utóbbi időben sok gyorsan elkészíthető ételt osztottam meg, de amit ma fogok, az egyszerűségében, és az előkészítés gyorsaságában páratlan. Nem hiányozhat egyetlen ünnepi asztalról sem. Teljesen mindegy milyen ünnepről van szó, ugyanis karaj és füstölt kolbász mindig kapható a boltokban.

Részletek

Kolbászos krumplis tészta

Recept típusa: Konyha:

A krumplis tészta alapvetően is finom étel, de ha feldobjuk egy kis füstölt kolbásszal, akkor még ízletesebb fogást tudunk az asztalra tenni.

Részletek

Erdélyi marhatokány

Recept típusa:, Konyha:

Végignézve a recepteket, marhahúsos étel nem sok van az oldalon, ezért gondoltam csinálok valami nagyon finomat. Ez egy régi, kézzel írt recept, amit szintén “örököltem”. Nagyon finom lett, érdemes elkészíteni.

Részletek

Pulykamell pörkölt

Recept típusa:, Konyha:

A mélyhűtőben pakolászva, találtam egy nagyobb darab pulykamellet. Mivel már egy ideje ott volt gondoltam elhasználom és egy jó is pörköltet rittyentek belőle. Nagyon finom lett.

Részletek
Fel!