Loader

Recipes from Ingredient: TV paprika

Bácskai rizseshús

Recept típusa:, Konyha:

Valami nagyon finomra vágytam, amíg kóboroltam a boltban gondolkoztam, hogy mit is főzhetnék. Mostanában sok csirkét ettünk ezért valami más irányba gondolkoztam. A disznóhús nagyon szép volt, ezért erre esett a választásom, már lapozgattam is fejben a szakácskönyvem. A rizseshús lett a befutó.

Részletek

Pacalpörkölt

Recept típusa:, Konyha:

A pacalpörköl egy igazi magyar étel. A családom nagyon szereti, sőt ami nálunk nem szokás egy üveg bort is ki szoktak bontani, amivel öntözik a pacalt és a maradékot megisszák egy jó pacal után. Célszerű előző nap elkészíteni mindent mert eléggé időigényes feladat a pacal főzés. Én nem szeretem, de ...

Részletek

Pacalpörkölt Bukott Angyal Módra

Recept típusa:,

Ezt csak olyankor érdemes elkezdeni, amikor az embernek töménytelen szabadideje van, és ha az én receptemet követitek, akkor jó, ha nem aznapra tervezi be a gyomrod, mert ennek bizony kicsit állni kell… Ellenben a mellékelt krumplit frissen kell hozzá legyártani, mert az csak úgy az igazi.

Részletek

Könnyű Hármas

Recept típusa:,

Ilyen típusú ételt akkor szoktam csinálni, amikor csak könnyű ételre vágyom. Bármilyen húst süthetünk hozzá. Mindenhez illik, mindennel nagyon finom, de akár önmagában is jó.

Részletek
Fel!