Recipes from Ingredient: zsír
Békebeli hókifli
Nagyon finom, omlós. Sokáig eltartható, ha el nem fogy. (Receptet a neten találtam: Edit56) Elkészítettem és ajánlani tudom. Mennyei volt, nagyon jó recept!
BővebbenHázi májas fokhagymás húskonzerv
Időnként unalmas a párizsi és a téliszalámi az ember egy kis finom dologra vágyik, a zsíros kenyeret is nagyon szeretem, de néha attól is besokallok. De van valami ami most eszembe jutott, és ez a csirkemájas kenhető húskonzerv, jó sok fokhagymával vöröshagymával és fűszerekkel. A receptet sehol sem találtam meg, ...
BővebbenTepertőkrémes pogácsa
Kinézetre nem a legszebb, de annál finomabb!
BővebbenFinom omlós linzer
Könnyen elkészíthető finom linzer. Garantált siker kezdő szakácsok számára is!
BővebbenŐszibarack
Rengeteg receptet tanultam a nagymamámtól, vannak benne egészen egyszerűek, és nagyon bonyolultak is. Az őszibarack kicsi gyerekkorom legrejtélyesebb sütije volt. Azért mert teljesen hasonlított a barackra és ezért és mert a mama mis ajándékokat dugott el benne. Nem tudom honnan vette, de legalább egyben mindig volt valami meglepi. Persze nem ...
BővebbenBögrés meggyes
Néha úgy megennék valami édességet, ilyenkor jó ha van otthon egy bögrénk, némi tejünk, lisztünk és cukrunk. Mert ha mindez megtalálható otthon akkor már össze is áll a bögrés sütemény. Ezúttal, nem csak sima bögrés került a tepsibe, hanem megszórtam a mélyhűtőben talált nyáron lefagyasztott meggyel. Isteni lett.
BővebbenVörösboros marhapörkölt bográcsban
Ha hosszan tartja magát ez az őszies tavasz, akkor elővehetjük a bográcsot, és csinálhatunk a barátainkkal egy bográcsos vörösboros estét. Előrejelzések azt mutatják, hogy nagyon meleg nyarunk lesz, ezért használjuk ki ezt az időt a bográcsos főzőcskézéshez. Ehhez az ételhez, mindenképpen marhalábszár vásároljunk, nem fogjuk megbánni, a barátaink, mind a ...
BővebbenVörösboros marhagulyás
Ezt az ételt az apukám tudta a legjobban elkészíteni. Imádtam a csipetkéit, mindig nagyon apróra csipkedte, szerintem ő készítette a világ legehetőbb csipetkéit. Általában valami nagy ünnepkor állt neki főzni, mert mindig azt mondta, a jó kajához, meg kell adni az időt. Akkor lesz finom az étel, ha megadjuk neki ...
BővebbenRepect ajánló
- Legfrisebb
- Legnépszerűbb
- Tipp
-
Békebeli hókifli
(4.8 / 5)
-
Rablóhús (sütőben)
(5 / 5)
-
Néró teasütemény
(5 / 5)
-
KFC saláta
(5 / 5)
-
Tejfölös piskóta
(3 / 5)
-
Téli zöldborsóleves májgombóccal
(4.3 / 5)
-
Tárkonyos, zöldséges májragu
(0 / 5)
-
Csirkemell szárnyas-pástétommal töltve
(0 / 5)
-
Sonkás tekercs
(5 / 5)
Legfrisebb 5 recept
-
Békebeli hókifli
Nagyon finom, omlós. Sokáig eltartható, ha el nem fogy. (Receptet...
-
Rablóhús (sütőben)
A helyzet az, hogy piszok nehéz belőni 4 személyre… De...
-
Néró teasütemény
-
Kati szelet
-
Mákos süti
Hírek ajánlók
-
Étkezz egészségesen!
A paleolit, és általában az egészséges táplálkozás hívei számára indult új oldalt...tovább
-
Bográcsban mindig finomabb – pörköltügyi tanácsadó
Végre itt a jó idő, és ki lehet menni a szabadba, hogy...tovább
-
Konyhai eszközök karbantartása
Konyhai eszközeink időnként egy kis karbantartást igényelnek. A mikrohullámú sütő belső része,...tovább
-
Babfőzés repedés nélkül
Sokszor gondot okoz, amikor megreped a bab héja a főzés során. Elkerülhetjük...tovább
Legutóbbi hozzászólások