Loader

Baileys házilag

2015-10-28
Related Recipes:
  • Hűsítő Limonádé

  • Mentasörbet

  • Gyömbér-narancs-alma-fahéj

  • Rizstej házilag

  • Csokilikőr alkoholos és alkoholmentes

Egyik ismerősöm minden nagyobb ünnep előtt, rendszeresen megajándékozott egy üveg, házi készítésű Baileys-el. Én egyáltalán nem iszom alkoholt, de a családom nagyon szereti. Sokszor már csak akkor vettem észre, hogy milyen hamar elfogyott, mikor megláttam az üveget kimosva a szárítón. Gondoltam egy merészet, és elkértem a receptjét. Mondhatom nagyon jól sikerült. Természetesen ezt nem én állapítottam meg, mert nincs összehasonlítási alapom, nem ismerem az eredeti ízét, de a családom már igen. Nagyon egyszerű bátran merem ajánlani mindenkinek aki szereti az ilyen típusú itókát.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: people

Hozzávalók

Mennyiség: people

Elkészítés

  1. Az összes anyagot alaposan összekeverjük, és lehűtjük. 2 liter lesz belőle. Készítsünk a kezünk ügyébe egy magas falú edényt amiben szépen egyenként hozzáadunk mindent az italunkhoz.
  2. A tejszínnel kezdjük, azt vegyítjük a rummal és innen kezdve már teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben minden hozzáadunk egyenként, természetesen folyamatos kevergetés mellett.
  3. Amikor alaposan összekevertük, keressünk szép üveget hozzá, hogy ezzel is kívánatossá tegyük Baileys-ünket.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!