Loader

Brokkolis medvehagymás tészta

2018-04-24

Nem lehet minden nap pörkölt vagy rántott hús az asztalon. Néha kell egy kis zöldség is az ételbe.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük sós vízben.
  2. Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kisebb rózsáira szedett brokkolit és pár percig pároljuk.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a felkockázott húsfélét, és a kisebb darabokra vágott medvehagymát.
  4. Sóval borssal ízesítjük. A lisztet simára keverjük 1 dl vízzel vagy tejjel. Hozzákeverjük a tejszínt és a brokkolihoz öntjük. Jól kiforraljuk, ha szükséges ízesítjük, hígítjuk.
  5. Tálaláskor megszórhatjuk reszelt sajttal a tetejét.
Megjegyzés

A lisztet kiválthatjuk például egy kis tömlős sajttal, vagy egyéb könnyen olvadó reszelt (pl. cheddar) sajttal.

A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!