Loader

Csirkeburger házilag. Grillezett csirkecomb filével.

2018-08-07
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Házi májas fokhagymás húskonzerv

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

Csirkeburger házilag. Grillezett csirkecomb filével a főszerepben. További szerepekben: paradicsom, lila hagyma, saláta. A szószban szóhoz jutottak: nagyon apróra vágott kovászos uborka, ill. lila hagyma, valamint majonéz, némi ketchup, kevés mustár, csipetnyi cukor, pár csepp citromlé, és egy pici folyékony füst. Természetesen a stáblistáról nem maradhat le a mindkét oldalán megpirított méretes buci sem. Hopp, és a húsra olvasztott sajtot majdnem elfelejtettem.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Elkészítés

  1. A húst fűszerezzük, és grillen vagy grillserpenyőben megsütjük, úgy hogy amikor megfordítjuk ráolvasztjuk a sajt szeletet.
  2. A bucit kettévágjuk, és megpirítjuk mindkét oldalát.
  3. Burger szószt csinálunk saját ízlésünknek megfelelően. Pl: Több majonéz, kevesebb ketchup és még sokkal kevesebb mustár. Mehet bele egy kis citromlé, pici cukor. Én kevertem bele nagyon apróra vágott lila hagymát, és kovi ubit is.
  4. A buci aljára szósz, erre saláta , uborka, majd a hús. Jöhet a paradicsom, lila hagyma, esetleg pirított bacon és ismét szósz, majd a teteje.
  5. Ha nagyon finomat akarunk akkor a hagymát karamellizálhatjuk, és úgy tegyük a húsra. Süssük pár percig, majd mehet bele egy kis cukor és balzsamecet, és a legvégén esetleg egy kis szójaszósz.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!