Loader

Habos almás

2021-01-31
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Nagy Mariann

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, addig hidegen pihentetjük, míg a tölteléket elkészítjük. Az almákat hámozás után lereszeljük, összekeverjük a cukorral, majd 15 perc után kifacsarjuk a levét.
  2. A tésztát kinyújtva sütőpapíros tepsibe tesszük (gáztepsi méret) rásimítjuk a kifacsart almát, és meg hintjük őrölt fahéjjal. 170-180 C fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
  3. Addig 4 tojásfehérjéből a 10 dkg cukorral kemény habot verünk és rásimítjuk a tésztára, majd 10 percig még tovább sütjük vele.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 6
Osztályozd ezt a receptet

6 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

  • Barackos túrókocka

Vélemény, hozzászólás?

Fel!