Loader

Hűsítő Limonádé

2020-09-12

Se nem sütés, se nem főzés, de szerintem hasznos, ebben az egyre melegedő nyárban, mert bizony arra kell felkészülnünk, hogy hűsítsük magunkat ahogy csak tudjuk. Ezt a limonádé receptet, csak azért osztom meg, mert nem biztos, hogy másnak így, ez a kombó eszébe jut. Volt otthon minden, csak mentát kellett hozzá vásárolnom.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A gyümölcsöket folyóvízzel alaposan megmossuk, de tényleg alaposan, végeit levágjuk, majd felkarikázzuk. A mentát szárával csípjük le, úgy mossuk meg utána szedjük le a leveleket.
  2. A gyümölcsök végeit úgy szoktam levágni, hogy egy kicsit nagyobbat vágok, hogy bele tudjam facsarni onnan is a levét. A kancsót háromnegyedig töltjük vízzel, beletesszük a cukrot, alaposan elkeverjük, és hozzáadjuk a felkarikázott gyümölcsöket és a leveleire szedett mentát. Nálunk az a menő, ha savanykás, mert az tényleg oltja a szomjat. Jól behűtve fogyasztjuk! Öntéskor ügyeljünk, hogy minden pohárba jusson minden gyümölcsből. A kancsóban csak a narancs és a menta látható, mert a lime és a citrom lehúzódott az aljára.
A recept megosztása
Recept típusa: Címkék: , , , Hozzávalók:, , , , ,
Átlag

(0 / 5)

0 5 0
Osztályozd ezt a receptet

0 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Rablóhús (sütőben)

  • Néró teasütemény

  • Kati szelet

  • Mákos süti

  • Gombafasírt sütőben

Vélemény, hozzászólás?

Fel!