Loader

Hűsítő Limonádé

2020-09-12
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Se nem sütés, se nem főzés, de szerintem hasznos, ebben az egyre melegedő nyárban, mert bizony arra kell felkészülnünk, hogy hűsítsük magunkat ahogy csak tudjuk. Ezt a limonádé receptet, csak azért osztom meg, mert nem biztos, hogy másnak így, ez a kombó eszébe jut. Volt otthon minden, csak mentát kellett hozzá vásárolnom.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A gyümölcsöket folyóvízzel alaposan megmossuk, de tényleg alaposan, végeit levágjuk, majd felkarikázzuk. A mentát szárával csípjük le, úgy mossuk meg utána szedjük le a leveleket.
  2. A gyümölcsök végeit úgy szoktam levágni, hogy egy kicsit nagyobbat vágok, hogy bele tudjam facsarni onnan is a levét. A kancsót háromnegyedig töltjük vízzel, beletesszük a cukrot, alaposan elkeverjük, és hozzáadjuk a felkarikázott gyümölcsöket és a leveleire szedett mentát. Nálunk az a menő, ha savanykás, mert az tényleg oltja a szomjat. Jól behűtve fogyasztjuk! Öntéskor ügyeljünk, hogy minden pohárba jusson minden gyümölcsből. A kancsóban csak a narancs és a menta látható, mert a lime és a citrom lehúzódott az aljára.
A recept megosztása
Recept típusa: Tags: , , , Összetevők, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Fel!