Loader

Kacsaszárnytő leves

2018-03-23
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Nagyon szeretem a kacsának szinte minden részét. Különösen szeretem a kacsasültet, de ha levesnek való húst kapok azt is megveszem. A kacsaszárnytő mindkettőre alkalmas, lehet sütni és lehet egy király levest főzni belőle. Én most a leves mellett döntöttem, mert a sütéshez több kel, mert kevés rajta a hús, viszont a levesben minden íze érvényesül akkor is ha csak két darabot találunk a hűtőben.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A kacsaszárnytövet megtisztítjuk, félrerakjuk.
  2. A sárgarépát a fehérrépát, a karalábét és a zellert megtisztítjuk felkarikázzuk, és egy nagyobb edénybe a kókuszolajon megdinszteljük. Ha félig megpuhult, felengedjük vízzel és beletesszük a kacsaszárnytövet és a többi zöldséget. Hirtelen felforraljuk, majd lassú tűzön hagyjuk főni.
  3. Amíg a leves fő, enyhén sós vízben megfőzzük a leveshez az eperlevél tésztát. A mesés ízű levest, eperlevél tésztával tálaljuk.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!