Loader

Kati szelet

2020-11-01
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Kovács Erika

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóiból a szükséges mennyiségű tejjel könnyen gyúrható tésztát készítünk. A tésztát 3 felé vágjuk, és egyenként a tepsi hátlapján megsütjük. Tepsi méret kb. 30X30 cm.
  2. Krém: Egy lapot összetörünk és 1-2 dl vaníliás tejbe forgatjuk. A vajat 15 dkg cukorral kikeverjük, hozzáadunk 2 kanál kakaóport, 2 kanál barack lekvárt, ízlés szerinti rumaromát, és a beáztatott tésztalapot hozzákeverjük. Ezt a tésztás krémet a két lap közé töltjük.
  3. Tetejére: 3 tojás fehérjét gőz fölött 15 dkg cukorral felverjük jó keményre, és a tészta tetejére kenjük. Csokireszelékkel díszítjük.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 3
Osztályozd ezt a receptet

3 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Rablóhús (sütőben)

  • Néró teasütemény

  • Mákos süti

  • Gombafasírt sütőben

  • Szilvalekvár tartósítószer nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Fel!