Majoránnás hús
2018-08-20Related Recipes:
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Hozzávalók
- 60 dkg sertéscomb vagy marhafartő
- 5 dkg zsiradék
- 1 késhegynyi bors
- majoránna sok 🙂
- 2 dl tejföl
- 1 db vöröshagyma
- 1 teáskanál liszt
Mennyiség: fő
Hozzávalók
Mennyiség: fő
|
Elkészítés
- A húst csíkokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és zsírban sárgára pirítjuk. Beletesszük a húst, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, és egy kevés vizet öntve alá, fedő alatt pároljuk.
- Időnként megkeverjük, és ha a leve elfőtt, mindig öntünk alá vizet. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt. Elkeverjük, ha szükséges vízzel hígítjuk, 1-2 percig forraljuk.és spagettival vagy rizskörettel tálaljuk.
A recept megosztása