Marokkói paprikás csirke
2015-10-30Related Recipes:
A csirke egy rendkívül finom szárnyas. Sokféle elkészítési módja van, amit most megismertetek az olvasóval az tulajdonképpen nem egy különleges formája, de rendkívül finom, ebben a formában.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Hozzávalók
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db nagy kápia paprika
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál pirospaprika
- 1 kg csirkecomb alsó
- só
- bors
- tejföl
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- A hagymát az olajon üvegesre pirítom, belerakom a pirospaprikát, rövid kevergetés után belerakom az apró kockákra vágott kápia paprikát és a csirkét, majd annyi vízzel felengedem, hogy az ellepje a csirkecombokat. Ízlés szerint sózom és borsozom.
- A lábost lefedem és 1 órát hagyom főni. Eközben odateszem a könyöktésztát egy másik lábosba, lobogó, sózott vízbe főni.
- Tálaláskor tejföllel meglocsolom a kész marokkói csirke paprikást.
A recept megosztása