Loader

Rablóhús (sütőben)

2020-11-29

A helyzet az, hogy piszok nehéz belőni 4 személyre… De hozzávetőlegesen megpróbálom. Nálunk nagyüzemben megy mindig.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Kőváriné Madura Andrea

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A feldarabolt husikat befűszerezve állni hagyom. (Tetszés szerinti készen kapható villámpáccal is fűszerezhetjük) Addig össze darabolom a többi hozzávalót. Minden alapanyagot akkorára vágok, hogy a nyársra húzva kb. egyforma méretűek legyenek. Gyerkőcöket bevonva, (Vigyázz a kezeidre!)
  2. A hozzávalókat tetszés szerinti sorrendben nyársra (lehet hurkapálcika is) húzom. Majd tepsibe "dobva" alufóliával lefedem, kb. 30 perc alatt készre sütöm.
  3. Fóliát eltávolítva kicsit még sütöm, hogy szebb színe legyen. Isteni finom nyáron a szabadban grillen is!
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 3
Osztályozd ezt a receptet

3 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Barackos túrókocka

  • Habos almás

  • Békebeli hókifli

  • Néró teasütemény

  • Kati szelet

Vélemény, hozzászólás?

Fel!