Sonkás, sajtos, olasztészta
2018-04-30Related Recipes:
Mostanában sok a hosszú hétvége, ezért úgy kell kikalkulálni az időt, hogy ne kelljen napokig a konyhában tölteni az időt, hogy jusson idő minden másra. Így született az ötlet, hogy legyen sonkás, sajtos, olasztészta, és úgy is lett!
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe
Hozzávalók
- 30 dkg olaszcsavart tészta gyermelyi
- 25 dkg reszelt sajt
- 15 dkg sonka
- 3 db tojás
- 2 dl tejföl
- 1 kk vaj
- só
- őrölt bors
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- Az olasz tésztát lobogó sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, hagyjuk lecsepegni.
- A tojást egy nagyobb keverőtálban felverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajt felét, végül beleforgatjuk a csíkokra vágott sonkát és a makarónit is.
- Kivajazott tepsibe rendezzük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben 35 percig sütjük. Akár előző este is előkészíthetjük, ebéd előtt csak megsütjük.
A recept megosztása