Loader

Sonkás, sajtos, olasztészta

2018-04-30
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Házi májas fokhagymás húskonzerv

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

Mostanában sok a hosszú hétvége, ezért úgy kell kikalkulálni az időt, hogy ne kelljen napokig a konyhában tölteni az időt, hogy jusson idő minden másra. Így született az ötlet, hogy legyen sonkás, sajtos, olasztészta, és úgy is lett!

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Az olasz tésztát lobogó sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, hagyjuk lecsepegni.
  2. A tojást egy nagyobb keverőtálban felverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajt felét, végül beleforgatjuk a csíkokra vágott sonkát és a makarónit is.
  3. Kivajazott tepsibe rendezzük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben 35 percig sütjük. Akár előző este is előkészíthetjük, ebéd előtt csak megsütjük.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!