Loader

Sült ponty – burgonya és répa ágyon

2018-06-13
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Szeretjük a pontyot, főleg, ha friss, és saját fogás. Viszonylag gyorsan elkészül és egészséges is a hal.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Elkészítés

  1. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk.
  2. A burgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A halászlékockát, fokhagymát szétnyomjuk és elkeverjük az olajjal.
  3. Kívül-belül jól bedörzsöljük vele a halat. A burgonyát szét terítjük a hal alatt, egy kissé beolajozott tepsibe.
  4. A sárgarépát 2 felé vágjuk, és állítva a hal üregébe rakjuk.(akkorára vágjuk, hogy a hal ezen megtudjon állni, de helyettesíthetjük burgonyával is) Ráhelyezzük a halat a burgonyára és forró sütőbe megsütjük. kb 1 óra (sütőfüggő)
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!