Sült ponty – burgonya és répa ágyon
2018-06-13Related Recipes:
Szeretjük a pontyot, főleg, ha friss, és saját fogás. Viszonylag gyorsan elkészül és egészséges is a hal.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Elkészítés
- A halat megtisztítjuk, beirdaljuk.
- A burgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A halászlékockát, fokhagymát szétnyomjuk és elkeverjük az olajjal.
- Kívül-belül jól bedörzsöljük vele a halat. A burgonyát szét terítjük a hal alatt, egy kissé beolajozott tepsibe.
- A sárgarépát 2 felé vágjuk, és állítva a hal üregébe rakjuk.(akkorára vágjuk, hogy a hal ezen megtudjon állni, de helyettesíthetjük burgonyával is) Ráhelyezzük a halat a burgonyára és forró sütőbe megsütjük. kb 1 óra (sütőfüggő)
A recept megosztása