Loader

Tárkonyos csirkeragu

2018-02-19
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Nagyon szeretem a tárkony ízét, de ha ezt levesbe tesszük, akkor duplán finom, pláne, ha mindez csirkehússal párosul az, nagyon kedvemre való. Mikor elkezdem lapozgatni a mama receptjeit, megakadt a szemem a tárkonyos csirkeragun amit nagyon szeretek. Soha nem tudok belőle eleget csinálni.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Először vágjuk kockára a csirkemell filét, és az lókuszolajon pirítsuk meg. Ezután tegyük az ételbe a megtisztított, előkészített zöldségeket, és így is pároljuk őket együtt a hússal. Néhány perc múlva öntsük fel a levest az alaplével, és ha szükséges sózzunk, borsozzunk.
  2. Először vágjuk kockára a csirkemell filét, és az olíva olajon pirítsuk meg. Ezután tegyük az ételbe a megtisztított, előkészített zöldségeket, és így is pároljuk őket együtt a hússal. Néhány perc múlva öntsük fel a levest az alaplével, és ha szükséges sózzunk, borsozzunk.
  3. Forraljuk újra fel a levest, de már ne főzzük tovább. A tárkonyos csirkeragu levesbe bátran tehetünk más zöldségeket is, ha éppen van otthon egy kis gomba, vagy karfiol.
  4. Amikor kész, szaggassunk bele egy tojásból nokedlit, vagy grízgaluskát, ízlés szerint.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!