Loader

Tepsis sült tarja

2020-09-13

Ha szeretnénk, finom, omlós, puha húsit enni, akkor érdemes kipróbálni ezt a receptet is.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Elkészítés

  1. Egy tálba, a mustárt, mézet, olajat, borsot, fokhagymát (tetszés szerinti fűszereket) összekeverjük, és beleforgatjuk a húst. Lefóliázzuk, egy éjszakára vagy pár órára hűtőbe tesszük. Sütés előtt kivesszük és besózzuk.
  2. Egy tepsit bezsírozunk, a hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd egymás mellé rakjuk a tepsibe. (Lisztbe azért forgatom, mert nem szárad alatta ki a hús, finom, puha és omlós marad). Öntünk alá 1 dl bort vagy vizet, ha maradt ráöntjük a maradék pácot, lefóliázzuk, és kb. 180 C fokon 40 percig sütjük.
  3. Mikor puhára párolódott levesszük róla a fóliát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és készre sütjük. Szükség szerint forgassuk meg, és a folyadékot pótoljuk, ne hagyjuk leégni! A tepsibe visszamaradt szaftba forgassuk a főtt krumplit, és azzal tálaljuk.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 4
Osztályozd ezt a receptet

4 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Rablóhús (sütőben)

  • Néró teasütemény

  • Kati szelet

  • Mákos süti

  • Gombafasírt sütőben

Vélemény, hozzászólás?

Fel!