Loader

Tésztás lecsó

2018-06-16
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

A lecsó jó. Ennyi. Nincs mit cifrázni, ezer féle verzióban készül, mindenkinek megvan a kedvence.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A tisztított hagymát szálasra vágjuk. A megmosott paprikát, paradicsomot feldaraboljuk. A kolbászt felkarikázzuk.
  2. A zsiradékra rátesszük a hagymát, párpercig párol. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és 2-3 percre lefedjük. Azután rádobjuk a kolbászt, meghintjük pirospaprikával, csapott teáskanál sóval, késhegynyi borssal, hozzáöntjük a száraztésztát és 4 dl forró vizet.
  3. Lefedjük az edényt és takarékra tesszük a hőt. 10 perc után megnézzük, ha szükséges utána ízesítünk és öntünk még hozzá vizet. Ne főzzük túl puhára!
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!