Loader

Virslileves

2015-11-07
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

  • Lecsó télire tartósítószer nélkül

Egy fárasztó nap után, az ember lánya nem áll neki háromfogásos vacsora készítésének. Hiába vagyunk fáradtak, a család nem éhezhet. Ilyen alkalommal kell az ötlettárunkat latba vetni. Elsőnek megnézzük, hogy mi van a hűtőben, majd kitaláljuk, hogy mit lehet abból kihozni, Egy ilyen napon született meg a virslileves ötlete is. Az ilyen leveseknél az a jó, hogy bármi, bármivel helyettesíthető, csak az ízlésünk szabhat határt.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A finomra vágott hagymát zsiradékban megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott zöldpaprikát, illetve a felkarikázott póréhagymát. Néhány percig pároljuk, hozzákeverjük a felkarikázott virslit, megszórjuk a liszttel, kicsit megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd hideg vízzel felengedjük.
  2. Hirtelen felforraljuk, és Sózzuk és beletesszük a kockára vágott burgonyát, és a répát, őrölt borssal fűszerezzük.
  3. Készre főzzük. Tálaláskor apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!