Virslis spagetti tejszínes kapros kukoricával
2018-06-12Related Recipes:
Látványos, vicces, és finom is. Próbáljátok ki!
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Hozzávalók
- 1 csomag spagetti
- 1 db vöröshagyma
- 1 doboz kukorica
- 1 evőkanál friss kapor aprítva
- 5 dkg vaj vagy olaj
- 2 dl tejszín vagy tejföl
- 1 teáskanál liszt
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- A virslikről a műanyagot lehúzzuk, ha az van rajt. 2-3 cm karikákra felvágjuk. Minden virslikarikába beleszúrunk 5-6 db spagettit (nagyon könnyen megy) Forró sós vízbe kifőzzük, de 1 evőkanál olajat tegyünk a vízbe.
- A vajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, ráöntjük a kukoricakonzervet és a kaprot. Összeforraljuk és sózzuk.
- A lisztet kevés vízzel simára keverjük, hozzátesszük a tejszínt, és a kapros kukoricára öntjük. Jól elkeverjük, felforraljuk. Szükség szerint öntsünk a tészta főzővízéből hozzá, hogy jó krémes állagú legyen. (A maradék spagettit főzzünk ki a szokásos módon, ha nem lenne elég ez az adag.)
A recept megosztása