Loader

Zöldborsóleves tarhonyával

2015-11-07
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

  • Lecsó télire tartósítószer nélkül

Egy kedves látogatónk küldte, nem írt hozzá leírást.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A vöröshagymát finomra vágjuk majd kevés olajon üvegesre pirítjuk. Beletesszük a batonokra vágott sárgarépát, összepirítjuk. Felöntjük 1 liter csontlével vagy leveskockából készült levessel. Ízesítjük-sózzuk ételízesítővel, fűszerezzük őrölt fekete borssal és a fokhagyma gerezdekkel,15-20 percig főzzük.
  2. Közben a paradicsom héját lehúzzuk, kimagozzuk és apró kockákra vágjuk. A tarhonyát megpirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a leveshez – jelen esetben – a mirelit zöldborsót, a kockára vágott paradicsomot és a pirított tarhonyát, kis lángon további 15-20 percig főzzük. Közben ha szükséges sózzuk, borsozzuk, valamint közvetlenül a tálalás előtt csipetnyi bazsalikommal fűszerezzük
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!