Loader

Zöldséges tésztasaláta csicseriborsóval

2018-04-21
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Házi májas fokhagymás húskonzerv

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

Maradjunk még egy kicsit a salátánál, bár ez kicsit tartalmasabb, de annál finomabb. Ha van rajtunk pár kiló “téli gumi” ezekkel a salátákkal könnyűszerrel ledobálhatjuk magunkról.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A tésztát enyhén sózott, forrásban lévő vízben megfőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük.
  2. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a kígyóuborkát, paradicsomot, kápiapaprikát 1 centis (csicseriborsónyi) kockákra vágjuk. Az újhagymát vékonyan fölszeleteljük – ha lilahagymát használunk, azt a többi zöldséghez hasonlóan 1 centis kockákra aprítjuk. A lecsöpögtetett olajbogyót karikákra vágjuk. Az így előkészített hozzávalókat egy tálba szórjuk, a lecsöpögtetett csicseriborsót és tésztát hozzáadjuk.
  3. Az öntethez valókat egy kisebb, zárható üvegbe töltjük és nagyon alaposan összerázzuk. Az előzőekre kanalazzuk, összeforgatjuk és már tálaljuk is, mert a tészta nagyon hamar magába szívja az összes öntetet.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!