Loader

Tejszínes gombás ananászos csirkemell

2015-11-06
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Házi májas fokhagymás húskonzerv

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

Ezt a receptet egy kedves barátunk küldte be, sajnos bevezető, vagy ajánló szöveget nem írt hozzá.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hagymát margarinon vagy olajon megpirítjuk a gombával, majd a felcsíkozott csirkemellet hozzáadjuk és párolni kb. fél órát.
  2. Ezalatt a tejszínt kikeverjük egy két teáskanál tejföllel, fokhagymával és a fűszerekkel. Ezután ha mindezt elvégeztük leöntjük a húst vele és megszórjuk a tetejét ananásszal.
  3. Ízlés szerint egy pici ananász lé is mehet bele.
  4. Még fél óra párolás és kész is. Köretnek sült krumplit vagy rizst kínálhatunk hozzá.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!