Tejszínes gombás ananászos csirkemell
2015-11-06Related Recipes:
Ezt a receptet egy kedves barátunk küldte be, sajnos bevezető, vagy ajánló szöveget nem írt hozzá.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Hozzávalók
- 0,5 kg csirkemell
- 1 doboz főzőtejszín
- 1 doboz tejföl
- 1 doboz gomba
- fél ananász konzerv
- 3 evőkanál étolaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- oregano
- bazsalikom
- kakukkfű
- koriander
- só
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- A hagymát margarinon vagy olajon megpirítjuk a gombával, majd a felcsíkozott csirkemellet hozzáadjuk és párolni kb. fél órát.
- Ezalatt a tejszínt kikeverjük egy két teáskanál tejföllel, fokhagymával és a fűszerekkel. Ezután ha mindezt elvégeztük leöntjük a húst vele és megszórjuk a tetejét ananásszal.
- Ízlés szerint egy pici ananász lé is mehet bele.
- Még fél óra párolás és kész is. Köretnek sült krumplit vagy rizst kínálhatunk hozzá.
A recept megosztása